Ja igraju za celtic v pervom sezone Vzjal v arendu dembele,kupil markusa rosenberga i prodal mcgeady i mcmanus kupil 5 uniorov 3 iz nix otpravil v farm klub igraju uje 4 sezon v 1 sezone zanjal 2 mesto chempionom stal rangars,no luchshim bambardirom stal markus rosenberg 21 golov,a pered nachalom 2ogo sezona kupil dembele vo 2om sezone igra poluchichalas v predposlenom ture bil na 1om meste a na vtorom bil aderbeen menshe na 2 ochkov,ja v poslednem ture proigra 2:3 a aderbeen vigral i stal chempionom posle etovo sezona ja pozval svoix igorokov iz farm cluba adin iz nix uspanec napadajushchi v.Criado v 3om sezone igral 4:3:3 3 attackers dembele sleva,rosenberg centr,criad sprava stal chempionom bil vishe rangersa na 7 ochkov , i v etom je sezone stal finalistom kubka uefa no proigral benfice 1:2 V.Criado stal luchshim bambardirom 19 golov, a rosenberg stal luchshim bambardirom kubka uefa posle etovo sezona prodal dembele 18 mln iznachalno 6.5mln,i artura boruca 15mln i kupil bojana krkica
teper uje igraju 4 sezon astalos 7turov na10 ochkov vishe aderbeena v zimnoj transferke prodal rosenberga za 35mln v chelsi,sejchas luchshim igrokom v kamande zashitnik junion stanachio iznachalno igral v celtike vo vsex matchax nabiraet kak minimum 8 balov,posle sezona v klub prijdot Messi 47mln
|